Hodnocení posledního dílu VA od DAS

5. května 2011 v 19:46 | Vampire Girl čtenářka, kterou mrzí že to skončilo.. |  Hodnocení posledního dílu VA
Autorka: Das
web: http://dahyla-alias-das.blog.cz/

Poslední díl série Vampýrské akademie se mi moc líbil - dokonce nejvíce ze všech.
Jako vždy dialogy byly úžasné, hlavně ty mezi Rose a Dimitrijem. Skoro nic z toho, co se tam stalo jsem nečekala. Když jsem zjistila, že jí s útěkem z vězení pomáhá i Dimitrij, tak jsem vytřeštila oči a pustila se dál do čtení. V každé knize bývají některé pasáže nudné, ale ne v této. I ty stránky, kde byla Rose v Lissině hlavě, mě překvapivě bavily skoro tak hodně jako ty, kde je s Dimitrijem. Volební zkoušky byly nepřekonatelně dobře vymyšlené. Útěk Rose z motelu byl krásný, když Dimitrij volal tomu strigojovi, tak jsem se skoro - jako Rose - třásla strachy, jejich chvíli v knihovně jsem si užívala skoro tak jako oni, natož jsem pak hltala boje se strigoji a část, kde byli v té uličce a Dimitrij vybouchl. Ti Udržovatelé mě nesmírně překvapili a zároveň fascinovali, hlavně Joshua a Angelin. O tom jak se Dimitrij dal opět dohromady s Rose ani nemluvím - vždyť právě to bylo asi vyvrcholením knihy. Nikdy mě nenapadlo, kdo bude vrahem královny a nevěřila jsem, že Rose může to postřelení bez pomoci éteru přežít. To, že ztratila pouto s Lissou mi připadalo smutné, ale zároveň i pozitivní. A když se Rose probrala? To jsem hltala každou slabiku, každé písmenko!
Když to shrnu - VA6 je nejúžasnější knížka, co jsem kdy četla. Došlo zde k věcem, které jsem nečekala a opravdu mě dost překvapily, proto obdivuji Richelle Mead, protože u některých knih se mi stává, že už v polovině vím, jak to dopadne a jak to zhruba bude probíhat. Miliju, že to dopadlo opravdu dobře, ale zároveň nenávidím, že nebude žádné pokačování. Dyť to je pro mě stejný, jako kdybych byla feťák a nedostala se k drogám. Jen se upínám na to, že napíše ještě jeden příběh.
Celkově by se kniha dala hodnotit 10000000000000......../ 100 b.


Moc děkuji za hodnocení, moc se ti povedlo.
Ostatní stále posílejte.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kristin | E-mail | Web | 6. května 2011 v 13:22 | Reagovat

já ji taky zhltla jedním dechem a to jsem ji měla ve frájině xD ale malé pokráčko se chystá; Richelle píše krátký příběh o Rosině a Dimitrijově návštěvě v Rusku :-) a to ani nemluvím o novelé navazující sérii jménem Bloodlines z pohledu Sydney Sage :-) zastávám názor, že jen co se to objeví na stáncích, hned to zase zmizí xD

2 Kristin | E-mail | Web | 6. května 2011 v 13:23 | Reagovat

*nové

3 Das | Web | 6. května 2011 v 19:58 | Reagovat

[1]: o tom vím. :)) A sjem ráda, že aspoň to. Ale Sydney nejni Rose. :D :D

4 _LuCy_ | Web | 8. května 2011 v 18:58 | Reagovat

Aha, no já jsem ráda :)
A ty teda budeš na tomhle a na tamtom blogu? Nebo jen na jednom? Jak to teď vlastně máš? =D

5 Reny DítkoRájová | 17. května 2011 v 15:49 | Reagovat

Pěkná recenze... Jinak pro autorku blogu... kdy zveřejníš mé osbsazenísnů?

6 MaCi | Web | 18. května 2011 v 14:31 | Reagovat

=)

7 Vampire Girl | Web | 18. května 2011 v 15:02 | Reagovat

[5]: Omlouvám se ,ale chtěla jsem to už zveřejnit ,ale blog je nějaký zasekaný..
Ale mělo by to být ten to týden :)
Pošlu ti email :))

8 Reny DítkoRájová | 18. května 2011 v 17:48 | Reagovat

Jo v pohodě :)

9 Dnča | 29. května 2011 v 10:46 | Reagovat

no, souhlasím,že tento díl byl plný neočekávaných udalostí a jako vždy jsme u knížky brečela a i se smála a podle toho se pozná dobrá kniha, ale nevím jak vy, mě trochu mrzelo, že jsem se nedozvěděla jak dopadli ostatní, Sydney, Eddie, Adrian atd.

10 Reny DítkoRájová | 29. května 2011 v 18:11 | Reagovat

[9]: To se právě dozmíve v Bloodlines :)

11 Poppy | Web | 15. července 2014 v 16:06 | Reagovat

Poslední díl se mi taky líbil, souhlasím, že některé pasáže byli nudný, ale jinak se mi to líbilo, Rose a Dimitrij k sobě prostě pasují:-)

12 knihyonline69 | 19. července 2014 v 20:54 | Reagovat

Poslední díl byl prostě úžasný stejně jako všechny předešlé díly to co se dělo mezi Dimitrijem a Rose no prostě nádhera vážně úžasná kniha u mě nejlepší jakou jsem kdy četla :) a to hlavně proto že byla plná zvratů a překvapení. A moc jsem si oblíbila Rose je vážně úžasná ta její povaha a kurář by se mi taky hodila :-D moc a moc obdivuji Richelle Mead a jsem jí moc vděčná za takovou knížku přečetla jsem jí jedním dechem nemohla jsem přestat číst nebot se vždycky stalo něco nečekaného prostě The best :-D Dokonce už mám přečtené 3 knihy z pohledu Sydney nazvané  Zlatá Lilie a tato seríe je také úžasné sice ne tak jako tato ale je taky dobra akorat tam není takové napetí no a hlavně není tam Rose a Dimitrij :) A vážně ještě bude nějaké pokračování o Rose a Dimitrij?? Doufám že ano

13 lolaExponme | E-mail | 21. července 2017 v 22:23 | Reagovat

Тут посмотрела 3 и 4 серию, ЭМОЦИЙ ВАГОН ПРОСТО.

<a href="http://tiod.ru/trejlery/igra-prestolov.html">Игра Престолов 7 сезон </a>

p.s Жаль 5 серии еще нет обещали завтра!

14 Arlenebrunk | E-mail | 23. července 2017 v 0:40 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170721

15 CarolynFrera | E-mail | 5. srpna 2017 v 3:13 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

16 CarolynFrera | E-mail | 6. srpna 2017 v 16:38 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck ;)

XRumer201708

17 GeorgeAdory | E-mail | Web | 20. srpna 2017 v 6:16 | Reagovat

<a href=http://cyril-leytsihovich.ml/>кирилл лейцихович в какой млм компании, сетевой маркетинг amway</a>

18 DorogiKRDo | E-mail | 24. srpna 2017 v 17:20 | Reagovat

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Крымск. Решение любого вопроса по асфальтоукладке и дорожным работам. Быстро

Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ   ... 8861 241 23 45
___________________________
благоустройство и озеленение карелия
ооо благоустройство в твери
благоустройство городов
расценки на благоустройство в г москве
нормы благоустройство территории жилого дома

19 AlysonSnv | E-mail | Web | 9. října 2017 v 4:29 | Reagovat

Hey everyone! Recently I have been battling with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well <a href=https://www.snowdonrailway.co.uk/phpunit/tramadol-dog>this</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

22 ElvaOpl | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 16:58 | Reagovat

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries.  http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

23 BethanyZsj | 15. listopadu 2017 v 19:27 | Reagovat

Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week month. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already being anxious maybe I should <a href=http://neptune.blackplanet.com/Maximillian451/message/13750697>url</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama